NEEEEEJ!!!

tjosan blosan! :P

Nu har jag fått ett blogg-ryck! :P vill bara skriva nåt! :) Men nu e jag typ JÄTTESUUURR!!! Varför ska skolan börja nu?? Asså den börjar ju på onsdag men endåå!! varför!!! :( hade det ju så bra o nu så kommer man till samma gamla RUTTNA STÄLLE!!! nee :P skoja bara, så illa e det inte! XP

Vad har ni gjort på jullovet? :)puss // Ad <33


Nu kanske!

Tjo igen!! XD

Nu kanske jag kan komma på ett bättre sätt att förklara! XD Jo vi lyssnar inte lika mycket på dem som förut o kanske inte e PRECIS lika beroende men det betyder inte att vi e MINDRE fans direkt! XD vi älskar dem lika mycket å så! :) 


hoppas ni fattar //Ad <33


Hejsan...

Hejsan :)

Ma var hemma hos mig igår! XD vi tittade på sherlock holmes (1an) XD den e asbra! XP har sett den förut men det var första gången för Ma XD har du sett den?? vad tyckte du om den??

Vi har en till blogg nu; AdMaForEvr.blogg.se XD men vi kommer fortsätta att uppdatera här oxå :) Nu har jag fått ett sånt där Jed-anfall igen!! XD Asså John e ju bara min asså!! XD Ed är MAs så FÖRSÖK INTE!! XD haha! men asså jag vet inte... känns som om de har blivit mindre roliga att föjla nu... förut typ precis efter esc så följde vi varje steg av dem! XD lyssnade på varenda låt 1000 ggr/dag o sånt.. men det känns som om att man har lyssnat FÖR mycket på låtarna o så... men det kan ha o göra lite med hur besvikna vi blev på kista galleria :( blev så lessna så aa. Orkade inte mer. För dem e ju snygga som helvete! ;D Men asså nu lyssnar vi på one direction o hollywood undead så man har typ inte plats för att lyssna på alla samtidigt. Ni kanske inte förstår vad jag vill säga men jag vet inte hur jag kan förklara det bättre. :( men vi kommer försöka uppdatera bättre! lovar! det e ju bara att man vill ju vara lite ifred med sin familj!! herregu det e ju lov!


men vi ska försöka sen när skolan börjar igen! :)


bb! //Ad